Skip to main content

La Quitxalla

La llar d'infants Municipal “La Quitxalla” va ser inaugurada l'any 2003, té una capacitat de 41 infants (8 infants a P-0, 13 infants a P-1 i 20 infants a P-2) i obrim els matins i migdies (8-15h) amb la possibilitat de poder venir 5-3 o 2 dies, intentant així atendre les necessitats actuals de les famílies.  

La nostra metodologia parteix de l'infant: coneixent i entenent en quin moment evolutiu es troba, anem adaptant espais i fent diferents propostes de joc i materials. Prioritzem els elements naturals, ambients familiars i acollidors, respectem el ritme i evolució de cada infant, els seus interessos, la seva curiositat. I tot això ho portem a l'aula en forma de moments d'experimentació, de safates per investigar, de racons on jugar i créixer, d'activitats conjuntes (P-1 i P-2) que ens enriqueixen, de joc heurístic i joc simbòlic, de psicomotricitat relacional…

Donem prioritat a l'abordatge emocional, la comunicació, la intervenció, l'acompanyament i assessorament a les famílies amb caràcter psicològic i terapèutic. Sobretot, en aspectes relacionats amb conductes, situacions i dinàmiques familiars, etapes i moments  evolutius, tot buscant així que la llar sigui un espai de confiança, seguretat i benestar,  on tots aprenem de tots cada dia.

  • Rei Lotari 15, 17253 Vall-llobrega