VALL-LLOBREGA AL DIA

 

 

Vall-llobrega al dia WhatsApp – 639 490 550

 

 

Les persones que ho desitgin disposen d'un servei públic d'informació gratuït a través de l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp. Des de l'Ajuntament volem informar de l'actualitat municipal, comunicacions urgents o incidències, activitats i festes, avisos importants, entre d'altres informacions.

L'adhesió al servei és gratuït i voluntari. Per poder-ne gaudir, la persona interessada ha d'afegir als seus contactes el número 639 490 550 amb el nom «Vall-llobrega al dia» i enviar, a través de WhatsApp, un missatge amb la paraula «ALTA». També hi ha la possibilitat de donar-se de baixa posteriorment enviant la paraula «BAIXA» al mateix contacte.

 

Aquest servei és exclusivament unidireccional, és a dir, no és un canal grupal d'interacció ni un canal de diàleg i comunicació amb l'Ajuntament. Per tant, no s'atendran cap tipus de consulta ni es respondran missatges. Per a aquest propòsit les persones disposen de les vies establertes per poder-se comunicar amb l'Ajuntament en les diverses modalitats ja existents: presencial, telefònic, web, e-mail, xarxes socials municipals, entorn de participació ciutadana «Digues la teva».
Document: WhatsApp_Vall-llobrega_al_dia.pdf
Logotip Ajuntament de Vall-llobrega