Festa Major 2020

Benvolgudes / Benvolguts,

Com ja sabem tots plegats, la crisi del Coronavirus ens va arribar de sobte i ha arribat per marxar molt lentament, cada cop veiem més clar que el retorn a la normalitat no serà del tot possible fins que no arribi una vacuna. Distanciament social, mesures higièniques i el confinament han donat resultats positius, però els experts encara no saben quina serà l’evolució de la malaltia, encara hi ha masses incògnites .

Per tot plegat, no podem abaixar la guàrdia, és ara quan avancem cap a la “normalitat”, però al mateix temps és quan més risc correm, ens recuperen espais per a la ciutadania i és molt fàcil caure en la relaxació. Per aquest motiu, tots i cadascun de nosaltres hem de fer el possible per continuar contenint l’expansió del Covid-19. Si ara féssim un pas enrere i ens tornéssim a tancar a casa, les conseqüències serien molt més dures, per tant, demano que siguem responsables igual com ho vam ser durant el confinament.

Esperem que entre tots plegats aturem la malaltia, ja que la vida i de moment, no serà com la d’abans, fins que la ciència hi trobi el remei.

És per això que des de l’Ajuntament continuarem treballant com ho hem fer des del primer dia de la crisi, estant al costat de tot ciutadà, però sobretot i en especial, al costat de les persones més fràgils, preparant-nos per a la “nova normalitat”.

Aprofito, després de passar dies molt durs, per agrair-vos la demostració de civisme i responsabilitat que heu tingut en el compliment de les mesures de seguretat dictades per l’Estat. Agrair també a tot el personal municipal (brigada, equip d’Administració de l’Ajuntament i en especial als meus companys d’Equip de Govern), tota la implicació en tot moment per mantenir l’activitat a l’Ajuntament, atenent trucades i donant resposta a totes les necessitats que anaven apareixent. No hem descansat un sol dia, estant al peu del canó facilitant a les persones més necessitades, els serveis bàsics, que els meus companys i jo mateix, hem hagut d’atendre cada dia.

El més trist de tot plegat és que s’han hagut de suspendre un munt d’activitats, amb  tots els esforços e il·lusions dedicats. De vegades s’han de prendre decisions molt dures i potser desagradables per a tothom, però per responsabilitat i prudència s’han de prendre.

És per aquest motiu, que enguany, la Festa de Sant Mateu (Festa Major de Vall-llobrega) s’ha pres la decisió d’anul·lar-la, ja que el que preval és la seguretat i la salut de tot ciutadà. No sabem què passarà els propers mesos, però mantinc l’esperança que malgrat la “nova normalitat”, podrem recuperar el dia a dia de totes les activitats en el nostre municipi.

Novament, en nom dels meus companys i en nom propi, us vull agrair molt sincerament el vostre comportament tan cívic en moments tan difícils. Gràcies.

ALCALDE DE VALL-LLOBREGA

Logotip Ajuntament de Vall-llobrega