Sala de lectura

Sala de lectura de Vall-llobrega és un espai obert, públic i gratuït, on tots els habitants de Vall-llobrega poden fer ús de diferents serveis i espais. 

On es troba?

A la Plaça de la Vila de Vall-llobrega, dins de l'edifici polivalent on es troba el Consultori Mèdic i l'oficina de Correus. L'espai està situat a la primera planta. L’accés és totalment adaptat ja que hi ha un ascensor per arribar-hi.

Què s'hi pot fer?

És un espai acollidor, on es pot fer consulta i lectura. També és l'espai adequat per estudiar i treballar amb els ordinadors o amb el propi, ja que es disposa de wifi obert i gratuït. Participar a diferents tallers o pel que fa als joves, resoldre els dubtes o aconseguir la informació que necessiten.

Quan hi puc anar?

La Sala de lectura es troba oberta al públic en el següent horari:

  • Els dimarts i dijous al matí de 9h a 13h. Dins d'aquest horari, l'assessorament juvenil es fa els dimarts i dijous de 9h a 13h.
  • Els dilluns i dimecres a les tardes de de 16h. a 18h. 

Quins serveis/espais inclou?

  • Servei de préstec: Compartir de forma responsable el material del que el municipi disposa és la finalitat del servei de préstec. De forma lliure, cada lector pot indicar al dossier de préstec disponible a l'espai, el títol i dades personals del llibre que s'endurà a casa. El préstec té una temporalitat mensual.
  • Espai de lectura: Un espai acollidor i amb molta llum natural, compta també amb un sofà per oferir als lectors un racó perquè es sentin, quasi, com a casa.
  • Espai TIC: Disposa de quatre ordinadors amb accés a internet (wifi), oberts i gratuïts.
  • Zona d'estudi: Disposar de tranquil·litat, taules amples i molta llum, ofereix l'espai ideal per estudiar i fer treballs en grup.
  • Tallers: Durant l'any, en època de vacances escolars i dates assenyalades, s'ofereixen tallers dirigits de diferents temàtiques i per diferents edats.
  • Assessorament juvenil: Els dimarts i dijous al matí, els joves del municipi poden rebre atenció individualitzada i especialitzada dels diferents temes que els pugui interessar, així com la informació sobre el programa de Garantia Juvenil i el procés d'inscripció en el mateix.

Com hi puc contactar?

Pots consultar les novetats, oferta de tallers,... al Facebook Sala de Lectura. També a l'Ajuntament de Vall-llobrega en els horaris habituals i en les cartelleres municipals.

INFANTILS.pdf
JUVENILS_.pdf
ADULTS.pdf

Adreça

Plaça de la Vila 4 2n, 17253 Vall-llobrega
Logotip Ajuntament de Vall-llobrega

Informació